Tulipán
Esküvői dekoráció

A tulipán a boldog éveket és a hosszantartó szerelmet szimbolizálja. Szív formája miatt a lángoló érzelmeket és a szerelmet is jelképezi. Nagyon sokféle színárnyalatban létezik: pink, pasztell rózsaszín, fehér, krém, sárga, barack, piros, lila, vörös, magenta. 

Gyöngyvirág
Esküvői dekoráció

Talán a legdrágább és legritkább esküvői virág fajta a gyöngyvirág, melyet felejthetetlen friss illatáról és harang alakú, apró fehér virágairól ismerhetünk meg. Ez egy hagyományos esküvői virág és a vidámságot szimbolizálja. 

Koszorúfutóka
Esküvői dekoráció

A koszorúfutóka egy különleges, csillag alakú fehér virág, mely a házastársi és családi boldogság szimbóluma. Ezek a kecses, finom kis virágok nagyszerű kiegészítői a menyasszonyi csokornak vagy akár az asztaldíszeknek is. 

Édes Borsókavirág
Esküvői dekoráció

Esküvői virágok között általánosan felsorolható a különleges, cukorkásan édes illatú, fodros virágú édes borsókavirág, mely közkedvelt kiegészítője lehet menyasszonyi csokroknak és egyéb virágdekorációknak. 

Boglárka
Esküvői dekoráció

Egy különleges és impresszív csokrot állíthatunk össze boglárkából. Több rétegű, összetett szirmai nagyon romantikus hangulatot teremtenek. Sárgában, fehérben, pinkben és narancssárgában is létezik. 

Time: 0.1214 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0