Jázmin
Esküvői dekoráció

A jázmin a kedvesség virágaként ismert. A jázmin virágát nőnek ajándékozni egyértelmű elismerés. Kicsi, könnyed, kecses virág, apró virága, de nagyméretű fürtjei vannak.

Írisz
Esküvői dekoráció

Az írisz a hűség, a remény és a szenvedély virága, illetve a hit és a bölcsesség üzenetét hordozza. Menyasszonyi csokorba kötve a menyasszony reményeit jelenti jövendőbeli választottjával szemben, hiszen arra vágyakozik, hogy majd benne valódi férfiúi párját találja meg. Megtalálható kék, fehér vagy lila színekben. Szezonja tavasszal van.

Ibolya
Esküvői dekoráció

Az ibolya a szerénység szimbóluma. A fehér ibolya ezen kívül a boldogságot és a megújulást jelenti. A kék/lila ibolya pedig a hála virága, illetve az óvatosság és a hűség jelképe. 

Frézia
Esküvői dekoráció

A frézia egy illatos, szezonális virág, tavasszal és nyáron virágzik. Sokféle színben megtalálható, sőt akár több színű virág is létezik. Az ártatlanságot és a bizalmat szimbolizálja. 

Dália
Esküvői dekoráció

A dália az elegancia és a magasztosság szimbóluma. Nagyon gazdag a dália fajtaválaszték, nagyon változatos formában fordul elő. A virág fejének formája, nagysága, színe, a szirmok hossza is mind-mind különbözőek lehetnek. 

Time: 0.1801 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0