Bemutatkozás
Esküvői dekoráció

Biztosak vagyunk abban, hogy a kiváló minőség fontos számotokra, és hogy a külső megjelenésen túl a belső értékek is fontosak Nektek, ezért jutottatok el hozzánk!

Az Excellent Wedding Designs csapatánál nagyon fontos a kiváló minőség és a precizitás. Munkáinkat nagyfokú odafigyeléssel, szaktudással, szépérzékkel és kreativitással végezzük. Fontos számunkra az összhang és az állandó megújulás, épp úgy, mint egy jó házasságban. Egy házasságban is akkor tud két ember igazán „szépet” alkotni, ha tökéletes köztük az összhang, legyen szó akár egy közös otthonról, egy hangulatos vacsoráról, vagy akár álmaik esküvői dekorációjáról. Az állandó megújulás által mindig a legújabb dekorációs trendek mentén tudunk egyedit és személyre szólót alkotni.

Rita és Dávid

Munkáinkat férjként és feleségként végezzük. Női és férfi energia ötvöződik az esküvői dekorációk megtervezésénél és megalkotásánál. Nagyon jól kiegészítjük egymást és munkáink során is mindig megtaláljuk az összhangot. Dávid grafikusként az esküvői meghívók és kártyák megalkotásában valósítja meg kreativitását. Rita, pedig dekoratőrként tudása, szépérzéke és kreativitása legjavát nyújtja az esküvői dekorációk megvalósításakor.

Rólatok szól

Az Excellent Wedding Designs csapata a Ti személyes, belső igényeiteket hivatott megvalósítani. Számunkra a legfontosabbak Ti vagytok, és a Bennetek rejlő értékek, melyeket örömmel segítünk megjeleníteni esküvői dekorációtokban, ami majd végül hűen tükrözi személyiségeteket, egyéniségeteket. Mindig arra törekszünk, hogy a megálmodott dekoráció maximálisan illeszkedjen hozzátok, esküvőtök stílusához és elképzeléseitekhez. Dekorációink külső és belső értékekkel rendelkeznek, élettel teliek, kifinomultak és egytől egyig egyediek. Bármilyen stílusban is gondolkodtok, mi nagy örömmel leszünk segítségetekre a Nagy Napon. Merjetek nagyot álmodni, mi mindenben segítünk Nektek, hogy az álom valósággá válhasson!

Örök emlék

Az összhang és a kiváló minőség nálunk alapfeltétel, munkáink egytől-egyig ezt méltón tükrözik. Időről-időre követjük a legújabb dekorációs trendeket, hogy munkáinkat mindig újabb és újabb ötletekkel tudjuk fűszerezni.

Mára már egy igazi kis csapat áll mögöttünk, akikkel könnyedén megvalósítjuk álmaitok esküvői dekorációját. Célunk az, hogy az általunk megalkotott dekorációk harmonikus stílust, egységes arculatot és hangulatot árasszanak, melyek egyedülálló élményként maradnak meg a Ti és vendégeitek emlékeiben.

Munkáinkat szívvel-lélekkel végezzük, ez az Excellent Wedding Designs, a szívből jövő elegancia!

 

Sok szeretettel:

Rita & Dávid, és az Excellent Wedding Designs csapata

Time: 0.1012 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0