Rendezvények dekorációja
Esküvői dekoráció

Rendezvénydekoráció

Széles körben vállalunk rendezvények dekorációját is. Legyen az egy születésnap, keresztelő, céges rendezvény vagy karácsonyi party, mi a segítségetekre leszünk. Bármilyen stílusban, színben is gondolkodtok, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek készül a rendezvény, mi tudásunk legjavát adjuk. 

Céges rendezvények

Úgy, ahogyan egy esküvői dekoráció a pár személyiségét és ízlésvilágát tükrözi, a céges rendezvények dekorációja is a cég arculatát, stílusát követi. Fontos, hogy a cég arculatával harmonizáló rendezvénydekoráció születhessen meg, mely tükrözi a cég temperamentumát és jellegzetességének fő motívumait. Így a szín és a megjelenített stílus is maximálisan követi a cég megjelenését és stílusát, illetve az esemény jellegének stílusát is. Csak így lehet tökéletes az a hangulat, melyet megteremetünk egy-egy ilyen céges rendezvényen. Fontos, hogy a dekoráció maximálisan igazodjon az ott dolgozó emberek stílusához is, így válik majd tökéletessé egy céges party.

Rendezvény dekoráció, szülinap, keresztelő, céges rendezvény

Legyen szó akár táblaasztalos vagy körasztalos ületésről, a dekoráció mindig illeszkedik az asztalelrendezéshez. Táblaasztalos elrendezésnél a kompozíciók akár végig az asztal mentén is megjelenhetnek, így gazdag, díszített összhatást eredményeznek, míg a körasztalos variációnál egy nagyobb vagy akár több kisebb elemből álló központi dísz teheti különlegessé az asztalt. Az összképet szalvétadekorációk, hangulatos fények, mécsesek egészíthetik még ki.

Rendezvény dekoráció, szülinap, keresztelő, céges rendezvény

A székek dekorációja egy hangulatos alapdekorációt biztosít, melyet az asztalokon lévő élő virágkompozíciók tesznek még tökéletesebbé. De a legjobb választás a chiavari székek lehetnek, melyek nagyon szépen mutatnak az asztalok körül. A hangulatos fényeket a mécsesek és gyertyák biztosítják. Az eseményen megjelenő grafikai elemek maximálisan tükrözik a cég arculatát, vagy az éppen aktuális ünneplésre is utalhat. Minden rendezvénydekoráció egyedi igények alapján, a cég stílusát és az igényeket figyelembe véve készül el.

Rendezvénydekoráció, rendezvénydekoráció Budapest, Céges rendezvények, céges partyk

Családi események

Akár családi események dekorációját is vállaljuk, legyen az egy születésnap, házassági évforduló, keresztelő, babaváró ünnepség vagy leánybúcsú, stb. Ilyen események alkalmával személyes, családias hangulatot teremtünk, sokszor egy-egy tematika mentén. Legyen szó kültéri partyról vagy akár beltériről mi maximális figyelembe vesszük az esemény jellegét és stílusát. Akár gyerekeknek tartandó buliról, szülinapról, akár felnőtteknek szóló partyról van szó, mi a segítségetekre leszünk. Sokszor food bár, limonádé bár is készül az ünneplők nagy örömére és az ebéd, illetve a vacsora asztal is díszítésre kerül. 

Rendezvény dekoráció, szülinap, keresztelő, céges rendezvény

Természetesen ilyen események alkalmával is hangsúlyos a virágdekoráció, mely mindig illik az esemény jellegéhez, stílusához, tematikájához. Akár ültetett vacsoráról, akár csak egy laza "fűben ülős uzsonnáról" van szó, mindig fontos, hogy az elkészült díszek és dekorációk egymással összhangban készüljenek el, így az asztalok dekorációja is mind harmonizálnak egymással és az egyéb dekorációkkal, mint például limonádé bár vagy food/candy bár.Rendezvény dekoráció, szülinap, keresztelő, céges rendezvény

Rendezvénydekoráció, születésnap, családi esemény, keresztelő, céges buli

Rendezvénydekoráció, céges party, céges rendezvény, céges rendezvény dekoráció

Legyen szó bármilyen céges rendezvényről, karácsonyi vagy év végi buliról, mi a segítségükre leszünk, hogy megvalósíthassuk a céggel összhangban álló rendezvénydekorációt. 

Fordulj hozzánk bizalommal, és a segítségetekre leszünk, hogy a rendezvény gyönyörűvé és tökéletessé váljon!

 

Time: 0.1284 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0