Gyakran ismételt kérdések
Esküvői dekoráció

Hogy kaphatok ajánlatot?

Alap árajánlatunkat az ajánlatkérő felület hiánytalan kitőltése után küldjük meg részetekre, melyben részletes információkat találtok a lehetőségekről és az árakról. 

Meg tudom-e rendelni csak az esküvői dekorációt és külön csak az esküvői meghívót?

Természetesen, megrendelhetitek tőlünk csak a dekorációt vagy csak a meghívókat is. Viszont, ha a dekorációt és a meghívót is tőlünk rendelitek meg, akkor mi segítünk abban, hogy a Nagy Napon az összkép tökéletesen egységes és harmonikus legyen.

Tudok-e rendelni csak menyasszonyi csokrot vagy autódíszt?

Teljes esküvői dekorációval foglalkozunk, így abban az esetben tudjátok nálunk rendelni a virágdíszek egy részét, ha az meghaladja a minimum rendelési értéket, mely 250 000 Ft.

Hogyan történik egy személyes konzultáció?

Egy személyes találkozó keretében részletesen megbeszéljük az igényeiteket és elképzeléseiteket. Ha véletlenül nincs semmilyen ötletetek, akkor nyugodtan támaszkodhattok ránk, mi segítünk Nektek a hozzátok és az esküvőtökhöz illő stílus és szín kiválasztásában is. Kibővített portfólióink alapján segítünk Nektek, hogy a sok-sok szín és stílus közül megtaláljátok azt, ami számotokra a legjobb lesz esküvőtök napján. A személyes beszélgetés után kiegészítjük számotokra az alapárajánlatunkat, és legtöbb esetben helyben árkalkulációt is végzünk.

Vállalunk-e vidéki esküvőt?

Természetesen igen. Magyarország egész területén vállalunk esküvőket. Ha Budapest területén kívülre esik a helyszínetek, akkor a kiszállási díjunk 100 Ft+áfa-tól/km. Budapesten a kiszállási díj 7000 Ft+áfa-tól/alkalom. Két kiszállás szükséges: építés/bontás.

Menyasszonyi csokrok és egyéb esküvői virágdekorációk megrendelése hogyan történik?

A személyes találkozónk alkalmával a virágdekorációra is kitérőt teszünk, a legapróbb részletekig megbeszéljük, egyeztetjük az elképzeléseiteket, igényeiteket, illetve azt, hogy milyen virágok illenének legjobban a menyasszonyhoz. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az összkép, figyelembe vesszük az esküvő stílusát, a ruhát, a menyasszony alkatát, sőt még a haja színét is.

Esküvői meghívók és kártyák megrendelése hogyan történik?

A www.excellentweddingcards.hu oldalunkon stílusok szerint rendezve rengeteg meghívót találtok. Lehetőség van az igényeitek alapján elkészült, teljesen egyedi tervezésű esküvői meghívók elkészítésére is. Az egyedi igényeket könnyebb egy személyes találkozó alkalmával megbeszélni, egyeztetni. A meghívó darabszámát körülbelül 4 hónappal az esküvő előtt érdemes meghatározni, ahhoz, hogy kb 3 hónappal a Nagy Nap előtt ki tudjátok még postázni őket időben. A save-the-date kártyákat pedig kb 5-6 hónappal az esküvő előtt érdemes kiküldeni, így azokat 7-8 hónappal az esküvő előtt érdemes megrendelni.

Általános esküvői dekorációs munkamenetünk:

  1. Árajánlat kérése az Ajánlatkérés fülön online
  2. Alap árajánlatot küldünk Nektek, melyből kalkulációt készíthettek magatoknak 
  3. Ha szimpatikus, akkor személyes találkozó leegyeztetése mobilon/emailen
  4. Egyedi igények alapján az alap árajánlat kiegészítése
  5. Szerződés kötése, dátumotok lefoglalása 50 % készpénzes foglaló kifizetésével
  6. A megrendelés után rendszeres kapcsolattartás, egyeztetés
  7. Az esküvő napjának részleteinek egyeztetése
  8. Egy héttel az esküvő előtti utolsó egyeztetés, utolsó részlet kifizetése
  9. Dekoráció elkészítése aznap a helyszínen
  10. Dekoráció bontása egyeztetve a helyszínnel másnap/aznap hajnalban

Time: 0.1159 ms | Memory: 19.32MB | Version: 2.0