Különleges asztali futók esküvőre
Esküvői dekoráció

Különleges asztali futók

Hogyha valami különleges asztaldekorációra vágysz, de még nincs ötleted, hogy mi legyen az, akkor olvasd el az alábbi blogot, sok ötletet meríthetsz belőle. A következő években nagyon elterjedtekké váltak ezek a különleges esküvői dekorációkEzek a díszek szinte az asztal egészét díszessé teszik, ezáltal válnak monumentálissá és lenyűgözővé. Ezek a megoldások hosszú táblaasztalokon mutatnak a legjobban.

 

Virág girlandok

Ezek a virág girlandok a táblaasztal egész hosszán nagyon pazarul mutatnak. Akár egy elegánsabb, visszafogottabb színvilágban is elkészíthetőek, de akár egy lazább, zöldekkel tűzdelt, rusztikusabb stílusú esküvő fő motívumaivá is válhatnak ezek a gyönyörű virág girlandok. Ha még hangulatosabbá, melegséggel telibbé szeretnétek az estét varázsolni, akkor érdemes gyertyákkal is kiegészíteni a kompozíciókat.

Csipke futók

A csipke futók az esküvők mindig is közkedvelt darabjai lesznek, hiszen mindenhol jól mutat egy ki csipke. Akár egy romantikus hangulatú esküvőt terveztek, akár egy vintage vagy rusztikusat, a csipke gyönyörű alapja lehet a terítésnek. Ha szép fa asztalt választotok, akkor még terítő sem szükséges, a csipke önmagában nagyon jól mutat, sőt ilyenkor sokkal kontrasztosabb a hatás a csipke és a fa asztal között. A gyönyörű befőttes üveges virágkompozíciók és mécsesek még szebbé varázsolják az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓT.

Rusztikus zsákvászon futók

A rusztikus lenvászon és zsákvászon futók sem mennek ki a divatból. Egy rusztikus hangulatú, kültéri esküvő elengedhetetlen eleme ez a kissé érdesebb felületű, nyers hatású anyag. Egy kis csipkével feldobva nagyon jól mutatnak a befőttes üveges kompozíciók mellett. Igazi rusztikus hangulatot teremtenek. Egy zsákvászon futó virág girlanddal kiegészítve gyönyörű főasztali kompozícióvá válhat. A mécsesek itt is gyönyörűen kiemelik a zsákvászon anyag rusztikusságát.

Rengeteg asztali futóval fel lehet dobni egy esküvői asztalt, lehet akár fotókból összemontázsolt is akár vagy bármilyen egyedileg készített futó is, mely ráadásul tökéletesen megmutatja a személyiségeteket. Bármilyen különleges koncepciót is álmodtatok meg magatoknak, mi segítünk megvalósítani álmaitok esküvői dekorációját!

A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Time: 0.1502 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0