Hogyan kaphatok ajánlatot?
Esküvői dekoráció

A lenti üzenetküldő felületet kérlek hiánytalanul kitöltve küldjétek el nekünk. Ezt követően megküldjük Nektek az alap árajánlatunkat, melyből kalkulációt tudtok készíteni magatoknak. Ha ezt szimpatikusnak találjátok, akkor örömmel kiegészítjük számotokra igényeitek alapján. Egy személyes találkozón minden apró részletet egyeztetünk az esküvői dekorációról, menyasszonyi csokorról, esküvői meghívóról, kiegészítő kártyákról és minden fontos részletről.

Kérlek írjátok meg nekünk az üzenetben, hogy rusztikus vagy elegáns irányvonalú alapárajánlat lehet érdekes számotokra.

További részleteket találsz a munkamenetünkről, a GYIK alatt.

Kizárólag teljes esküvői dekorációt vállalunk, így nyugodtan ránk bízhatjátok a virágokat és minden más dekorációt is.

Ajánlatunk csatolmányt is fog tartalmazni, ezért kérlek nézzétek majd a spam fiókot is.

Egy élmény, egy összhang, egy varázslat, mely betölti és felöltözteti az egész teret, mely melegséget hoz minden Veletek ünneplő ember szívébe. A virágok, a felhasznált anyagok, a kiegészítő kártyák és minden egyes apró részlet tökéletes harmóniában állnak egymással. Bármilyen stílusban is gondolkodtok, mi a segítségetekre leszünk abban, hogy gyönyörűvé varázsoljuk az esküvőtöket!

Az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Time: 0.1414 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0