Hogyan kaphatok ajánlatot?
Esküvői dekoráció

Nálunk minden dekoráció egyedi, mivel itt minden Rólatok szól, ezért e-mailen nem tudunk pontos árakat adni Nektek. Egy kötetlen és kötelezettségektől mentes személyes találkozó alkalmával megbeszéljük, egyeztetjük az elképzeléseiteket az esküvői dekorációról, a menyasszonyi csokorról, virágdekorációkról és az esküvői meghívóról és kártyákról is, melyet követően elkészítjük számotokra a személyre szabott esküvői dekorációs árajánlatunkat. 

Mivel nagyon sok megkeresést kapunk, ezért személyes találkozóra időpontot a következő módon tudtok kérni tőlünk:

Hogyan kaphatok időpontot?
Esküvői dekoráció

A lenti üzenetküldő felületet hiánytalanul kitöltve elkülditek nekünk. Ezt követően pár napon belül keresni fogunk Titeket telefonon, hogy megbeszéljük a személyes találkozónk részleteit, ahol majd megismerhetünk Titeket, az igényeiteket, és az elképzeléseiteket. A találkozót követően fogjuk tudni elkészíteni Nektek a személyre szabott árajánlatotokat.

Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk Veletek, hogy jobban megismerhessünk Titeket, és hogy időben elkezdhessük megtervezni tökéletes esküvői dekorációtokat. Érdemes 3-4 hónappal korábban felkeresnetek minket, hogy elég idő maradjon mindenre.

További részleteket találsz a munkamenetünkről, a GYIK alatt.

Az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.
Reload Image

Time: 0.0875 ms | Memory: 15.75MB | Version: 2.0